Archives: Testimonials

Israe

Ik ben in september 2018 begonnen bij Strong & Fit. Destijds ging ik 2 à 3x per week sporten. In januari ben ik serieuzer geworden wat betreft sporten en gezonde lifestyle. Ik heb mij toen ook gewogen wat ik in september helaas niet heb gedaan. Door 4x per week te sporten bij Strong & Fit […]

Tito Otto

Ani heeft me na ski-accident terug aan de gang gekregen. Mijn knie is sterker dan ooit! Is ook altijd lachen om bij haar te gaan sporten. Top doe zo voort. Bedankt!

Joyce Vanfloorop

Dankzij Ani paste ik in mijn trouwjurk die eerst veel te strak zat 😁🙌 haar persoonlijkheid en haar motivatie is zo aanstekelijk! Elke sessie daagt ze je uit en laat ze je zien tot wat je in staat bent. Met plezier vertrekken naar de trainingen en met veel voldoening terug thuiskomen gegarandeerd! EEN TOPPER 👊

An Verjans

Leuke afwisselende trainingen, zowel PT als de groepslessen. Ani is een topmadam, no nonsense (maar dat hebben we graag) , helpt iedereen zijn of haar grenzen verleggen. Ik ben nog geen enkele keer met tegenzin gaan sporten. Keep up the good work Ani!

Lucia Sabatelli

10 sessies personal training gedaan, hele aangename ervaring, ani je doet dat goed! Verantwoorde begeleiding met oog voor rugklachten of diastase na bevalling. Aanrader!

Astrid Huijts Bremmers

Met veel plezier kwam ik naar de bokslessen. Prettig qua opbouw, gezellig, maar het belangrijkst: kundig en no-nonsens. Eindelijk had ik iets gevonden waar ik wekelijks naar uitkeek, in plaats van sporten als moeten te zien. Helaas moest ik vanwege medische redenen stoppen, maar ik kan zeker Ani aanbevelen!

Ann Vangenck

TOP coach, na 20 Sessies personal training, duidelijke versteviging van de spieren, top motivator waardoor ik terug ben gaan genieten van sport. Een dikke dank je wel.

Maryam Saice Bakhshi

Na bijna één jaar niet gesport kwam ik via Facebook bij Ani terecht. Het zijn hele leuke afwisselende lessen waarbij rekening wordt gehouden met elk niveau zowel cardio als krachttraining. Ani weet je elke les weet te motiveren om net dat tikkeltje verder te gaan. Absoluut een aanrader en perfect om in shape te raken […]

Morena Vandebroek

Net 2 x 10 PT sessies achter de rug bij Ani. Dankzij haar gedrevenheid, motivatie en kennis van sporten en voeding voel ik me veel beter in mijn vel! Een geweldige coach die me net dat extra duwtje in mijn rug gaf om mijn doelen te bereiken! Ani, you rock! Merci and I’ll be back […]

Karolien Deflem

Goede begeleiding van een topwijf! 😜 zowel de persoonlijke training als de boksles zijn een aanrader! Ze probeert het uiterste uit je te halen. Sporten is geen opgave meer!