Groepstraining

Sport je liever in groep? Dat kan ook bij Strong & Fit.
We sporten in kleine groepen (afhankelijk van type training maar maximaal met 9 personen). Op deze manier kan ik als personal trainer iedereen goed corrigeren.
Want wist je dat je dat je sneller blessures oploopt als je oefeningen niet correct uitvoert? En dat willen we natuurlijk voorkomen.

Prijzen & inschrijven

Agenda groepstrainingen

Welke trainingen?

Circuittraining

Een uitdagende training die bestaat uit verschillende, pittige rondes waarbij je uithouding en kracht combineert in de vorm van oefeningen. We maken hierbij gebruik van ons eigen lichaam en materialen zoals kettlebells, medicineball, barbell, enz. om het net een tikkeltje meer te geven!

Deze training is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook om spiermassa te krijgen en je fitter te voelen.

Bodyweight training

Tijdens een bodyweight training doen we en opeenvolging van oefeningen, alles met eigen lichaamsgewicht! Een goede training om je functionele kracht en krachtuithoudingsvermogen te verbeteren.

HIIT & abs

HIIT is een training met intervallen. Je hartslag gaat dus serieus omhoog en dit wordt dan vervolgd door een rustpauze van 30 sec tot twee minuten om je hartslag en ademhaling te laten herstellen.
Vervolgens versnel je weer 30 sec tot twee minuten. Dit proces herhalen wij totdat je de 20-25 minuten voltooid hebt. De ultieme training voor vetverbranding!

Na de HIIT zullen we overgaan tot het trainen van de buik- en corespieren….tot ze branden!

Kettlebell training

Krachttraining met enkel kettlebells, verschillende oefeningen voor heel het lichaam te verstevigen en sterker te worden.
Deze workout is intensief en duurt ongeveer 40 minuten.

Bootcamp

Een bootcamp is een intensieve work-out in groep, waarbij je verschillende oefeningen doet die zowel conditioneel en spierversterkend zijn. Bootcamp is een begeleide outdoor training.
Back to basics: we gebruiken geen fitnessapparaten of toestellen, maar alles wat we buiten tegenkomen; een bankje, een trap, …
De Strong & Fit bootcamps starten op 22 mei, afwisselend in de Mechelse heide en aan Leco Dilsen. De exacte locatie kan je zien bij inschrijven.

Bootcamp voor bedrijven

Wat dacht je van een intensieve teambuilding? Een bootcamp kan op het bedrijf zelf of op een andere locatie. Voor het werk, erna of tijdens de lunchpauze.

Thai(Boksen) voor vrouwen

Bekijk hier alle informatie over onze (thai)bokstrainingen.

Een goede groepssfeer is even belangrijk als sporten

Wat zeggen onze klanten over de groepstrainingen?