Personal Training

Bij Strong & Fit geloven we erin dat personal training voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom is het onze missie om kwalitatieve personal training aan te bieden tegen toegankelijke tarieven. Zo kan je al personal training volgen vanaf €32/sessie, incl. voedingsadvies en met een individueel programma.

Iedereen krijgt dus een eigen programma dat volledig op maat is van de eigen doelstellingen.

Welke doelstellingen?

Bij  personal training denkt iedereen meteen aan afvallen, en dat is zeker een doel waarbij wij je kunnen helpen. Maar hiernaast kan personal training je ook helpen voor andere doelstellingen zoals:

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Kennismaking

Om te weten wat je doelstellingen zijn en hoe we deze samen kunnen bereiken, gaan we informeel en volledig vrijblijvend samenzitten. Zo leer ik jou kennen maar vooral, zo leer jij mij ook kennen en kunnen we zien of de ‘klik’ er is.
Want ook jij moet vertrouwen hebben in je toekomstige coach.

Opgelet: indien een gesprek wordt ingepland en men deze afspraak niet nakomt zonder het tijdig of niet te laten weten, wordt een bedrag van €35 aangerekend.

2. Bodyscan en bewegingsanalyse

Beslis je om personal training te komen volgen bij Strong & Fit, dan zullen we aan de hand van doelgerichte vragen, een bodyscan en een bewegingsanalyse een duidelijk beeld krijgen.
Aan de hand van deze informatie kunnen we een persoonlijke traject opstellen.

3. Let's go!

Samen met jou plannen we afspraken in op de momenten die jou het beste uitkomen. Strong & Fit heeft ook een online agenda waarbij je zelf afspraken kan inplannen.

Je kiest zelf hoeveel keer per week je komt trainen.

Wat zeggen onze klanten over de personal training?

Patronen doorbreken

Zowel je levens- als je eetpatroon!

Je kent het wel, het bekende jojo-effect. Iedereen hervalt gemakkelijk in ‘oude’ gewoonten.
We helpen je om een nieuwe levensstijl te bekomen zodat je na de personal training sessies ook je resultaten blijft behouden.

Je kan de personal training doen in combinatie met voedingsadvies. We geloven niet in crash diëten of (dure) afslankproducten maar wel in een aanpassing van je voedingspatroon. Want dat zorgt voor langdurige resultaten.

En ja! Je kan dit ook zonder alles op te geven!