Voedingsadvies & Sportvoeding

Voedingsadvies

Sporten alleen is vaak niet genoeg, je moet ook je eetpatroon aanpassen om langdurige resultaten te behalen.

Je kan personal training doen in combinatie met voedingsadvies. We geloven niet in crash diëten of (dure) afslankproducten maar wel in een aanpassing van je voedingspatroon.
Op deze manier ben je je ook bewust van wat je eet en kan je je slechte patronen doorbreken. Op lange termijn zal je dit altijd het beste resultaat opleveren.

Het begint allemaal met een gezond eetpatroon!
Ik adviseer dan ook om voedingsadvies te combineren met personal training om zo tot het beste resultaat te komen.

Sportvoeding

Veel sporters weten niet wat te eten voor, tijdens en na de wedstrijd. Velen grijpen dan maar naar sportrepen en -dranken. Daarin zitten echter heel veel stoffen die je lichaam meer kwaad dan goed doen; bewaarmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, fructose en meer suikers dan je lichaam kan verbruiken.
Veel sporters nemen ook allerlei verschillende soorten supplementen maar weten niet goed of het echt nodig is en waarvoor het dient.
Men denkt vaak bij het horen van het woord supplementen aan shakes die voor sporters bedoeld zijn, of aan pilletjes om af te slanken.
Supplementen zijn echter veel meer dan dat.

Strong & Fit helpt je om de voor jouw geschikte sportvoeding te selecteren om je sportprestaties te optimaliseren.

Prijzen

Strong & Fit helpt je de juiste voedingskeuzes te maken!

Wat zeggen onze klanten over de personal training?

Ani Di Monaco

Een dag niet gesport is een dag niet geleefd! Sporten is mijn lust en mijn leven. Ik ben personal trainer, sportverzorger en sportvoedingsadviseur. Sinds een aantal jaren ben ik actief als personal trainer.

Het begint met motiveren

En daarbij help ik jou! Samen bereiken we je doel en zorg ik ervoor dat jij niet opgeeft, want iedereen heeft het wel eens moeilijk.

Gepassioneerd & gediplomeerd

Met de nodige diploma’s op zak (Certified Personal Trainer NASM) en in combinatie met veel ervaring, extra opleidingen, en vooral veel ‘goesting’, begeleid ik jou op een professionele en doelgerichte manier.

Menselijk met een vleugje humor

Want ook dat is zeer belangrijk, ik werk met mensen die het vaak moeilijker hebben. Ik zorg ervoor dat jij dat stapje extra zet met hard werken maar ook met een vleugje humor, het moet ook leuk blijven toch?

Mijn motivatie?

De voldoening die ik haal uit het veranderen van het leven van mijn klanten, zorgt ervoor dat ik mij iedere dag opnieuw voor 200% inzet.