Getuigenis An

Zoals veel mensen, kampt An met rugproblemen. Het verstevigen van de rugspieren met zeer gerichte trainingen kan een wereld van verschil maken.
An vertelt je hoe de trainingen bij Strong & Fit haar helpen om de rugpijn te verminderen.

Bedankt An voor het vertrouwen dat je hebt in mij als personal trainer! We blijven er samen voor gaan!

Waarom heb je personal training in de eerste plaats overwogen?

Voor ik bij Strong & Fit kwam sporten, ging ik naar EasyFit. Zolang ik daar 2x/week kon gaan sporten vielen mijn rugklachten mee, maar doordat ik met wisselende werkuren zit en de openingsuren hier niet meer aan voldeden, ben ik gestopt. Ik kon niet meer zoveel gaan sporten en ik kreeg terug meer last van mijn rugproblemen.

Omdat ik gericht wilde trainen voor mijn rugproblemen, ben ik opzoek gegaan naar een personal trainer. Ik zou ook wel naar een een of andere fitness zaak zijn kunnen gaan, maar daar is de begeleiding niet zo sterk. Ik heb iemand nodig die zegt wat ik moet doen en hoe ik dat moet doen, met het oog om niets over te belasten. Bij mijn zoektocht kwam ik dan terecht bij Strong & Fit.

Waarom heb je gekozen voor Strong & Fit voor personal training?

Ik zocht via “Google” een personal trainer in de buurt van waar ik werkte en woonde en kwam bij jullie website terecht. De website sprak me al meteen aan en de recensies die ik er las waren positief. Alsook was er net die tijd een kortingstarief op de personal training sessies, wat meteen mooi meegenomen zou zijn.

Ik heb dan via de website al meteen de vraag gesteld of ik ook ’s middags kon trainen, meteen na mijn werk, want dat was wel belangrijk voor mij. Die bevestiging kreeg ik niet veel later en ik ben dan ook vrij snel op kennismakingsgesprek gegaan voor meer uitleg.

Wat vind je van het persoonlijk traject dat de coach uitwerkt? Wat vind je van de trainingen zelf?

Ik vind het altijd leuk om te gaan, omdat ik ook nooit op voorhand weet wat ik zal moeten doen en het dus ook niet saai wordt.
In eerste instantie vroeg ik me af of de trainingen wel goed waren, vermits ik nooit ‘bezweet’ thuiskwam.
Ik had voor ogen dat ik zou afzien en ik me in het zweet zou werken, maar niets is minder waar, want de trainingen zijn zó gericht op mijn rug, dat het niet nodig is om me in het zweet te werken.

Er wordt ook steeds gevraagd en bekeken of de oefening lukt, als ik geen last heb van mijn rug met het uitvoeren van de oefening.
Ook is het niet meteen met gewichten trainen, alles wordt stap voor stap opgebouwd.
Er worden al eens serieuze gesprekken gevoerd, maar er wordt ook zéker gelachen en dat maakt het fijn.

Vind je zelf dat je vooruitgang boekt door de personal training sessies bij Strong & Fit?

Ik heb nog steeds last van mijn rug, maar niet meer zoals in het begin. Ik leer ook veel van de oefeningen. Zo houd ik tijdens mijn werk ook al vaker rekening met de tips die ze me geven als ik bepaalde houdingen aanneem.
Ik kan niet zeggen dat ik mijn rugproblemen nooit meer voel, maar ik ben er zeker van dat als ik nog een tijdje blijf trainen bij Strong & Fit, dat ultieme doel zal verwezenlijkt worden.

Sinds ik bij Strong & Fit train voel ik me ook beter in mijn vel, ik heb die trainingen voor mijn mentale welzijn ook wel nodig.
Lichamelijk zie ik wel dat mijn benen, schouders en armen strakker zijn geworden en ik merk ook wel dat mijn kleren beter zitten of zelfs te groot worden.

Wat vind je van de personal trainer Ani Di Monaco?

Met Ani kan ik serieuze gesprekken voeren, maar ook lachen. Ze motiveert me om vaak toch nog net iets verder dan mijn limiet te gaan en niet te vroeg op te geven. Ze doet de oefeningen telkens voor en stuurt me bij waar nodig.
De trainingen zijn heel gevarieerd, wat het leuk maakt om bij haar te sporten. Ze houdt veel rekening met mijn rugproblemen en geeft hier gerichte oefeningen voor. Ze is ook altijd bezorgd, ze vraag me steeds of het gaat, maar ook of ik na de vorige training ergens last van heb gehad en dat waardeer ik wel!

Ik kan met haar ook snel contact maken via berichten of whatsapp en dat vind ik ook een pluspunt.

Ani ik vind je top!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Personal training bij Strong & Fit kan je dus niet alleen helpen om af te vallen maar ook bij veel andere doelstellingen zoals:

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.