Getuigenis Daisy

``Personal training is toch alleen om af te vallen?``
Niets is minder waar, personal training kan je ook helpen voor veel andere doelstellingen.
Lees daarom eens de getuigenis van Daisy, MS-patiënte en een moedige en sterke vrouw.
Het geeft mij als personal trainer een enorme voldoening om te helpen haar levenskwaliteit te verbeteren.

Waarom heb je personal training in de eerste plaats overwogen?

Als MS-patiënte heb ik regelmatig last van zenuwpijnen. Sporten is heel goed hiervoor en helpt de pijn onder controle te houden. Ik was op zoek naar iets wat ik kon volhouden, waarbij ik de nodige motivatie kon vinden en vooral een deskundige begeleiding. Mijn doelstelling was vooral om terug kracht op te bouwen in mijn spieren, mij beter en fitter te voelen en mijn energieniveau terug omhoog te krijgen.

Voordat ik ben begonnen met personal training ging ik regelmatig zwemmen en/of joggen, maar de motivatie om effectief ook te gaan bewegen ontbrak soms. Ik start meestal heel gedreven en fanatiek maar hou dit niet ook meestal niet lang vol. Na een aantal weken was ik het dan ook weer beu.

Waarom heb je gekozen voor Strong & Fit voor personal training?

In eerste instantie had ik het idee om mij in een fitnessclub in te schrijven, maar na eerdere (minder goede) ervaringen wilde ik eerst wat advies in winnen.

Via Facebook werd mij dan ook Ani van Strong & Fit aangeraden. Ik ben naar de website gegaan en een afspraak gemaakt om eens te horen wat ze voor mij kon betekenen.

Wat vind je van het persoonlijk traject dat de coach uitwerkt? Wat vind je van de trainingen zelf?

Ik had eerst een beetje schrik dat dit te zwaar voor mij zou zijn, maar Ani zorgt voor een persoonlijk schema. Het gaf me een geruststellend gevoel dat ze eerst kijken naar wat je kan, waar de moeilijkheden liggen en wat je zelf wilt bereiken.
We begonnen rustig aan, maar naarmate ik tijdens de trainingen vorderingen maakte, werd het schema ook aangepast (iets zwaarder, moeilijker maar toch goed genoeg om het vol te houden).

Ze merkt ook tijdens de training zelf op wat moeilijker gaat, past de oefeningen hierop aan. De training zorgt ervoor dat ik mijn grenzen op zoek, maar dat ik er niet over ga. Ik ben nog nooit buiten gegaan met het gevoel dat ik me geforceerd heb, wel met een voldaan en tevreden gevoel.
Het zijn niet altijd de makkelijkste oefeningen maar ik ben trots als ik ze toch krijg afgewerkt.

Wanneer het even moeilijk gaat tijdens een oefening, motiveert Ani je ook heel goed. Ze moedigt je aan, telt mee af, … Ze geeft net die push wat ik nodig heb om toch door te zetten.

Vind je zelf dat je vooruitgang boekt door de personal training sessies bij Strong & Fit?

Mijn belangrijkste doelstelling was terug de pijn die ik had onder controle te krijgen. Van zodra ik gestart ben bij Ani, merkte ik aan mijn lichaam dat ik aan het bewegen was en dat voelde mijn spieren ook. Mijn zenuwpijn is beter onder controle te houden. De pijn overheerst momenteel mijn leven niet meer.

Ik merk ook dat mijn lichaam strakker en sterker geworden is, heb minder last van rugpijn.
Door de trainingen ben ik zelf ook gemotiveerder geraakt om op dagen dat er geen trainingen gepland staan, toch te bewegen.

Wat vind je van de personal trainer Ani Di Monaco?

De trainingen zijn niet te gemakkelijk. Ik voel dat ik bezig ben, dat ik soms diep moet gaan, maar ik ga niet over mijn grenzen heen. Wanneer ik toch te fanatiek wil zijn, springt Ani in. Ze zorgt ervoor dat ik voldoende rust tussen mijn oefeningen neem en dat ik ze niet te snel afwerk.

Ze maakt het je niet te makkelijk, ze zorgt voor voldoende uitdaging en dat zorgt ervoor dat het leuk blijft. Ik ben iemand die snel iets beu geraakt, maar hierin vind ik voldoende afwisseling om het aangenaam en leuk te houden.
Ze is streng, in die zin dat ze opmerkt als je een oefening fout bezig bent of als je niet goed hebt opgelet. Dan moet je de oefening ook herhalen, maar dat geeft ook weer een geruststellend gevoel dat je hier voldoende begeleiding krijgt, wat je in een gewoon fitnessclub niet op die manier zou krijgen.

Ik kan en zal haar zeker aanbevelen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Personal training bij Strong & Fit kan je dus niet alleen helpen om af te vallen maar ook bij veel andere doelstellingen zoals:

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.