Getuigenis Elly

``Er is veel afwisseling in de oefeningen waardoor het nooit saai wordt.``

Waarom heb je personal training in de eerste plaats overwogen?

Omdat het een extra motivatie is om door te zetten. Bovendien doe je dan oefeningen die je nooit anders zou doen en doe je ze ook op de juiste manier om blessures te voorkomen.

Doelstelling is om een sterk en gezond lichaam te krijgen en ook te houden.

Waarom heb je gekozen voor Strong & Fit voor personal training?

Goede feedback van kennis en online. Ook dat de initiële doelstelling vooral gezond en sterk zijn is zoals de naam Strong & Fit zegt.

Wat vind je van het persoonlijk traject dat de coach uitwerkt? Wat vind je van de trainingen zelf?

Ani houdt rekening met je niveau en probeert het gestadig op te bouwen. Ze vraagt regelmatig feedback over de vorige training en houdt rekening daarmee.
Het is ook heel leuk om met twee personen te trainen: zo kan je soms goed het verschil in niveau zien en leer je ook andere mensen kennen.

Vind je zelf dat je vooruitgang boekt door de personal training sessies bij Strong & Fit?

Na 3 maanden training kreeg ik in mijn omgeving plots opmerkingen over mijn figuur. Ik was wel een beetje gewicht kwijt maar vooral centimeters en blijkbaar merkt men dat toch op. Zelf heb ik minder last van mijn heupen (peesletsels) en lijkt mijn buik iets platter.

Wat vind je van de personal trainer Ani Di Monaco?

Ani is streng in de training maar houdt rekening met je niveau. Er is veel afwisseling in de oefeningen waardoor het nooit saai wordt. Er is ook altijd plaats voor een gezellige babbel . Het training-uurtje is zo voorbij.

Ze is dol op studio Brussel en doet al eens een dansje terwijl we ons aan het afbeulen zijn😀💪

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Personal training bij Strong & Fit kan je niet alleen helpen om af te vallen maar ook bij veel andere doelstellingen zoals:

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.