Getuigenis Ilse

``Ook is de prijs voor personal training een normale prijs en is personal training bij Ani toegankelijk voor iedereen.``
En dat is onze missie!
Kwalitatieve personal training aanbieden tegen toegankelijke tarieven.
Want ook zonder “Hollywood-tarieven” kan je resultaten bereiken!

Waarom heb je personal training in de eerste plaats overwogen?

Ik had al verschillende sporten geprobeerd, maar allemaal zonder resultaat. Ik merkte geen verschil in mijn conditie, viel niet af..
Ook was er nooit echt voldoende ondersteuning en dat is hetgeen ik nodig heb. Iemand die me motiveert en zorgt voor afwisseling en uitdagingen.

Ik wilde in de eerste plaats afvallen en daarbij ook mijn conditie verbeteren. Dankzij de hulp van Ani is dat gelukt.
Ik ben nog niet bij mijn einddoel, maar heb een goede start gemaakt.

Waarom heb je gekozen voor Strong & Fit voor personal training?

Ik had op Facebook resultaten van anderen gezien en ik was hiervan onder de indruk. Ik heb toen contact met Ani opgenomen en een eerste gesprek gehad dat me goed beviel.
Ook is de prijs voor personal training een normale prijs en is personal training bij Ani toegankelijk voor iedereen.

Wat vind je van het persoonlijk traject dat de coach uitwerkt? Wat vind je van de trainingen zelf?

Ik ben erg blij met het traject dat we gevolgd hebben. Mijn spieren waren amper ontwikkeld, dus we zijn rustig aan begonnen, zodat ik het ook zou volhouden en geen blessures zou oplopen. We hebben zowel gewerkt aan mijn kracht en conditie.

Er zat altijd voldoende afwisseling in de oefeningen zodat het zeker niet saai werd. Ik wist vaak niet op voorhand welke oefeningen ik ging doen. De combinatie van uitdagende oefeningen enthousiasme van Ani, heeft ervoor dat ik sporten voor het eerst in mijn leven niet als een verplichting zie, maar als fun.
Ik haalde echt voldoening uit de trainingen.

Vind je zelf dat je vooruitgang boekt door de personal training sessies bij Strong & Fit?

Toen ik begon, kon ik niet springen, lopen, opstappen op een verhoog. Jumping jacks kreeg ik amper fatsoenlijk gedaan. Dat lukt me nu wel allemaal. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ben op de goede weg en nog nooit zo sportief geweest als nu.

Ik merk lichamelijk veel verschil. Ik ben heel wat kilo’s kwijt en heb heel wat spieren extra. Ik heb geen last meer van mijn zwakke enkels, knieën en ik heb geen lage rugpijn meer. Elke training werd er wel een oefening gedaan om mijn rugspieren te versterken.

Een van mijn doelstellingen was om ooit boksles te volgen. Die heb ik intussen behaald en ik volg al ongeveer een half jaar boksles. Ook doe ik nu circuittraining en durfde ik voor de personal training nooit een groepsles te volgen, uit angst om het tempo niet aan te kunnen.

Wat vind je van de personal trainer Ani Di Monaco?

Ani is streng, maar met reden: om het beste uit iemand naar boven te halen. Ik ben heel erg blij met de begeleiding die ze me gegeven heeft.

Ze was zowel mijn mental coach als physical coach. Als ik een dipje had, wist ze me altijd weer erbovenop te helpen. De trainingen waren altijd erg leuk. Ani kan heel serieus zijn, maar we hebben ook veel gelachen. Ik keek er elke keer naar uit, en ik mis het nu zelfs nu ik ermee gestopt ben. Ze heeft me sterker gemaakt op alle vlakken en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Echt een topwijf!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Personal training bij Strong & Fit kan je dus niet alleen helpen om af te vallen maar ook bij veel andere doelstellingen zoals:

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.