Getuigenis Kyara

``Ik voel me in de eerste plaats terug veel gezonder en fitter! Maar ben ook al enkele kilo's afgevallen en centimeters verloren.
In combinatie met een goed dieet en de tips die Ani hierover geeft, val ik in een gezond tempo af. ``

Waarom heb je personal training in de eerste plaats overwogen?

Ik deed totaal niet aan sport. Ik was bijgekomen en begon me heel ongezond te voelen. In de eerste plaats wou ik heel graag afvallen!
Maar centimeters verliezen en een strakker lichaam krijgen, zouden ook mooi meegenomen zijn. Ik heb jammer genoeg niet genoeg discipline om dit in mijn eentje te realiseren.
Daarom is een sjot onder mijn kont van een personal trainer welkom!

Waarom heb je gekozen voor Strong & Fit voor personal training?

Ik ben gaan zoeken op Google naar personal trainers in de buurt. De website van Strong & Fit sprak me het meest aan… En de prijzen ook 😉

Wat vind je van het persoonlijk traject dat de coach uitwerkt? Wat vind je van de trainingen zelf?

Het is de allereerste keer in mijn leven dat ik ernaar uitkijk om te gaan sporten. Er hangt een positieve, gezellige en aangename sfeer! Los daarvan zijn de trainingen een leuke variatie van allerlei soorten oefeningen.

Ani stelt een schema op, maar durft hier ook gaandeweg in aan te passen wanneer dat nodig is. Je wordt telkens opnieuw gestimuleerd om je grenzen te verleggen, maar tegelijkertijd wordt je even afgeremd wanneer je te ver gaat of een keer niet genoeg rust neemt.

Vind je zelf dat je vooruitgang boekt door de personal training sessies bij Strong & Fit?

Ik voel me in de eerste plaats terug veel gezonder en fitter! Maar ben ook al enkele kilo’s afgevallen en centimeters verloren.

In combinatie met een goed dieet en de tips die Ani hierover geeft, val ik in een gezond tempo af.

Wat vind je van de personal trainer Ani Di Monaco?

Ani is ALTIJD even goedgezind en dat werkt aanstekelijk! Ze is een topvrouw, die geen blad voor haar mond neemt en je zegt waar het op staat.
Ik hou van dit soort mensen en krijg hier veel energie van. Ani weet duidelijk waar ze over praat en geeft bruikbare tips mee, ook voor thuis!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Personal training bij Strong & Fit kan je dus niet alleen helpen om af te vallen maar ook bij veel andere doelstellingen zoals:

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.