Getuigenis Laura

``Ik persoonlijk vind de trainingen zeer passend voor mij. Genoeg afwisseling en er word zeker rekening gehouden met wat je wel en niet kan.``

Waarom heb je personal training in de eerste plaats overwogen?

Omdat ik alleen trainen verschrikkelijk saai vind😊. Personal training is dan voor mij ook een betere optie omdat ik wel iemand nodig heb die me pusht om door te gaan. Mijn doelstelling was om strakker en fitter te worden.

Waarom heb je gekozen voor Strong & Fit voor personal training?

Ben Ani tegengekomen door zoekwerk op het internet. De recensies wat ik las waren allemaal zeer positief en deden mij voor haar kiezen.

Wat vind je van het persoonlijk traject dat de coach uitwerkt? Wat vind je van de trainingen zelf?

Ik persoonlijk vind de trainingen zeer passend voor mij. Genoeg afwisseling en er wordt zeker rekening gehouden met wat je wel en niet kan.

Ik amuseer me tijdens de training maar dat wil niet zeggen dat er niet hard gewerkt word. Altijd met voldoening ga ik terug naar huis.

Vind je zelf dat je vooruitgang boekt door de personal training sessies bij Strong & Fit?

Persoonlijk vind ik dat ik zeker vooruitgang heb geboekt. Voel me fitter met meer kracht en toch ook al strakker als in het begin.

Wat vind je van de personal trainer Ani Di Monaco?

Ik vind haar super! Ze motiveert je om door te gaan. Zeker en vast een goede begeleiding. De trainingen zijn altijd leuk.

Ze kan streng zijn maar dat is alleen maar om je de juiste houding en oefening aan te leren. Ben zeer tevreden over haar als personal trainer.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Personal training bij Strong & Fit kan je niet alleen helpen om af te vallen maar ook bij veel andere doelstellingen zoals:

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.