Getuigenis Natalia

``Ze motiveert ons goed om door te doen en niet op te geven en de trainingen zelf vind ik echt wel plezant ze is een toffe coach!``

Waarom heb je personal training in de eerste plaats overwogen?

Zodat een coach mij motiveert en aangepaste oefeningen geeft.

Waarom heb je gekozen voor Strong & Fit voor personal training?

Ik ben Strong & Fit heel toevallig op Facebook tegengekomen en heb de recensies gelezen. Iedereen had toch zijn doel bereikt dus dat trok mij aan.

Wat vind je van het persoonlijk traject dat de coach uitwerkt? Wat vind je van de trainingen zelf?

De trainingen op zich zijn soms toch wel zwaar maar op het einde van de training ben ik toch wel content. Ze motiveert ons goed om door te doen niet op te geven en de trainingen zelf vind ik echt wel plezant, ze is een toffe coach!

Vind je zelf dat je vooruitgang boekt door de personal training sessies bij Strong & Fit?

Ik vind dat ik heel veel vooruitgang heb geboekt sinds ik train bij Ani. De training sessies vind ik ideaal, ze kijkt wat nodig is voor uw lichaam en ze geeft aangepaste oefeningen. Lichamelijk zie ik heel veel verschil.

Wat vind je van de personal trainer Ani Di Monaco?

Ani is een goede motiverende coach, soms wel streng! Maar dat is echt wel nodig omdat we daardoor niet opgeven met onze oefeningen! De begeleiding van haar is Top!

En de trainingen zijn leuk! Ze is gewoon een Top coach.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Personal training bij Strong & Fit kan je niet alleen helpen om af te vallen maar ook bij veel andere doelstellingen zoals:

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.