Getuigenis Yasemin

``Ik heb eindelijk een pijnvrij leven! Normaal had ik altijd pijn en kon ik niet langer dan 4 uurtjes staan. Nu werk ik het dubbele van vroeger en als ik in bed lig, voel ik geen pijn.``

Waarom heb je personal training in de eerste plaats overwogen?

Voor mijn rugpijn door 2 hernia’s. En ook wat te lui om zelf iets te doen 🙂 Bijkomend wist ik zelf niet wat goed was voor mijn rug. Als ik alleen zou trainen dan zou ik niet weten of mijn houding goed is tijdens de oefeningen.

Tijdens personal training wordt er erg gelet op de juiste houding en het goed afwerken van de oefeningen.

Waarom heb je gekozen voor Strong & Fit voor personal training?

Ani was een klant waar ik vroeger werkte. Zo heb ik wat informatie gevraagd en toen ben ik begonnen bij Strong & Fit. Ondertussen is Ani al een goeie vriendin geworden 😁😁

En sowieso voel ik mij ook erg op mijn gemak bij Strong & Fit.

Wat vind je van het persoonlijk traject dat de coach uitwerkt? Wat vind je van de trainingen zelf?

Goed, ik ben zelf heel lui. Ik heb iemand nodig die mij pusht om door te doen om mijn oefeningen af te werken. Het is altijd heel fijn dat er ook rekening wordt gehouden met de dagen dat ik me minder fit voel of last heb van iets waardoor mijn oefeningen worden aangepast.

Vind je zelf dat je vooruitgang boekt door de personal training sessies bij Strong & Fit?

Yesssss, anders zou ik mijn beroep niet meer kunnen uitoefenen. Ik heb eindelijk een pijnvrij leven! Normaal had ik altijd pijn en kon ik niet langer dan 4 uurtjes staan. Nu werk ik het dubbele van vroeger en als ik in bed lig, voel ik geen pijn. Is dat niks 😆😆

Wat vind je van de personal trainer Ani Di Monaco?

Cava hé 🤪
Nee wij kennen elkaar al wat langer ondertussen. Het is altijd wel leuk een beetje babbelen tussen de sessies door. Ani is rechtuit en zegt ook altijd wat ze te zeggen heeft, zo weet je ook dat ze altijd eerlijk is. Soms wat streng maar dat heb ik wel nodig, ik kan namelijk soms (eigenlijk vaak) lui zijn 🤷🏽‍♀️.

Ik voel mij eigenlijk gewoon thuis als we aan het trainen zijn 😀. En een goed luisterend oor, eigenlijk is Ani buiten mijn personal trainer ook een psycholoog. Thank you.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Personal training bij Strong & Fit kan je niet alleen helpen om af te vallen maar ook bij veel andere doelstellingen zoals:

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.